» Agendapagina

Pastorie
Tijdstip:
 19.30 uur

Voor de jongeren vanaf 16 jaar is er het Rondje Jong Volwassen. Het is een ‘open’ groep en dit betekent dat iedereen vanaf 16 jaar welkom is. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook. We bevragen elkaar en het geloof, er is ruimte voor twijfel, maar ook voor geraakt-zijn en spiritualiteit.
De bijeenkomsten  worden geleid door ds. Nel van Dorp en vinden plaats in de pastorie achter de kerk.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.