» Agendapagina

Pastorie
Tijdstip:
 19.30 uur

Voor de jongeren vanaf 16 jaar is er het Rondje Jong Volwassen. Het is een ‘open’ groep en dit betekent dat iedereen vanaf 16 jaar welkom is. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook. We bevragen elkaar en het geloof, er is ruimte voor twijfel, maar ook voor geraakt-zijn en spiritualiteit.
De bijeenkomsten  worden geleid door ds. Nel van Dorp en vinden plaats in de pastorie achter de kerk.

5e lijdenszondag o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg
datum en tijdstip 29-03-2020 om 10.00 uur