» Algemeen » Muziek en formulieren
Ledenadministratie

Sinds een aantal jaar is de PKN overgestapt op een nieuw ledenadministratie systeem LRP. Dit systeem stelt onze gemeente in staat om met inachtname van de regels rondom privacy adresgegevens en mutaties bij te houden. In onze registratie zijn echter geen gegevens opgenomen omtrent telefoonnummers en emailadressen. Om in de toekomst ook in de gelegenheid te zijn op andere manieren te communiceren willen we daarom vragen deze gegevens ook aan ons door te geven. Dit kan u doen d.m.v. het versturen van deze gegevens via info@hervormdberkenwoude.nl  of bijgaand document te printen en uw gegevens op te schrijven. In de kerk onder de toren staat een doos waarin dit strookje gedaan kan worden. Ook is het mogelijk dit af te geven aan één van de kerkenraadsleden. Indien u ook de jeugdwerk enquete invult, kan dit samen worden ingeleverd.

Kerkdienst o.l.v. Ds. E. Verheul
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10.00 uur