» Algemeen » Muziek en formulieren
Verkoop op bestelling

Bij de wijn bieden wij een mousserende witte wijn aan, die een echte allemansvriend is. Gekoeld heeft deze een heerlijk zoetje in de afdronk. Het is een sprankelende wijn die je zo wegdrinkt. Verder bieden we een traditionele Chardonnay en Cotes du Rhone, eveneens uit Frankrijk, aan.

De jam is ambachtelijk bereid en het fruit is afkomstig uit verschillende Perkouwse tuinen. Er zijn jams van één soort en variaties in samenstellingen met allemaal rood fruit. Dus eigenlijk geen excuus om niets te kopen!

De dames van het handwerkteam hebben opnieuw noeste arbeid verricht en er zijn weer sokken, dekentjes, kinderkleding en kraamcadeautjes te koop. Ook deze artikelen zijn ambachtelijk gemaakt en uniek in hun soort! Omdat uitzoeken niet mogelijk is, wordt de mogelijkheid geboden vooraf te bellen naar de dames die op het bestelformulier staan vermeld.

Ook kunnen er 3-dimensionele kaarten worden gekocht, die met verschillende technieken zijn gemaakt. Er is een breed assortiment beschikbaar en de kaarten zijn een lust voor het oog en origineel; zeer geschikt om aan een ander te geven of te versturen. Ook hier kunt u vooraf bellen voor aanvullende informatie.

Het gebak bestaat dit jaar uit huisgemaakte cake en boterkoek en  overheerlijke appeltaart van banketbakkerij Kroeze. Er kan dus altijd wat lekkers bij de koffie worden geserveerd de komende weken!

De advocaat is door vrijwilligers bereid volgens oma’s recept met jonge jenever, eieren en suiker. Een echte aanrader om zo te nuttigen of bij het dessert!

De pannenkoeken zijn ambachtelijk en met liefde gemaakt door vele vrijwilligers. Voor de echte liefhebber is er de spek- en/of kaaspannenkoek in het assortiment opgenomen. De pannenkoeken worden op 12 september vers bereid en tussen 11.30 en 13.00u thuis bezorgd. Eet smakelijk!

De kleurrijke bolchrysant luidt ieder jaar de herfst in. De bolchrysant is een prachtige plant om in of buiten het huis te hebben.

Er is een fotoset van de Dorpskerk, die professioneel zijn gemaakt en een mooi beeld geven van het gebouw en interieur. Schitterend om te hebben en bijzonder om aan een ander weg te geven. Een echte aanrader!

Overig aanbod
Naast bovenstaande artikelen worden er nog aanvullende mogelijkheden geboden om de opbrengst van dit jaar te verhogen.

Al maandenlang loopt de actie om zelfgemaakte mondkapjes te verkopen. Ze zijn van stof en kunnen gewassen worden. Voor extra zekerheid is er ook de mogelijkheid om een filter in het mondkapje te plaatsen, waarvoor een uitsparing is gemaakt. De mondkapjes kosten 10 euro per stuk en een set van 5 filters kost 2 euro. Ze zijn te bestellen bij mevr. Agatha Dogterom op telnr 0182-362400 of 06-83552604.

Het verkopen van een handgemaakt quilt is een jarenlange traditie op de Bazaar. Dit jaar willen we proberen dit exemplaar (zie foto) aan de hoogste bieder te verkopen. De quilt is 240 x 240 cm groot en de inzet is 100 euro.

U kunt uw bod doorbellen naar Carina Prins op telnr 06-47105184.

Tot slot is er de mogelijkheid om een gift over te maken. Het wegvallen van de Bazaar veroorzaakt een substantieel tekort in de exploitatie van onze Kerk!!  Ieder jaar is de Bazaar een groot succes, niet alleen voor de deelnemers en bezoekers, maar vooral ook voor de exploitatie van onze Kerk en wijkgemeente.
Zonder de opbrengsten van de Bazaar is het in een normale situatie praktisch onmogelijk om de exploitatie rond te krijgen.

Dit betekent dat we dit jaar door het wegvallen van de Bazaar een situatie hebben waarbij we een fors tekort kunnen verwachten indien we niets doen. Gelukkig is het initiatief van dit boekje, het verkopen van diverse producten en de advertenties ontstaan om toch nog enigszins extra opbrengsten binnen te halen.

Echter zonder aanvullende giften zullen we bijna zeker met een fors tekort het jaar afsluiten. Uiteraard is dit zeer onwenselijk!

Vandaar dat de mogelijkheid bestaat om naast het kopen van producten een extra gift over te maken op rekeningnummer NL92 RABO 0307500039, tnv. College van Kerkrentmeesters onder vermelding van “Gift Bazaar 2020”. De Hervormde Gemeente van Berkenwoude heeft een ANBI-status gekregen van de belastingdienst, uw gift is dan ook aftrekbaar.

Kerkdienst o.l.v. Ds. E. Verheul
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10.00 uur