PKN
  » Wijkgemeente I » Kinderkring 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Programma najaar 2013 Programma najaar 2013

Je zou de zondagsschool wel een erfgoed van onze gemeente kunnen noemen. Niet alleen de kinderen, ook de ouderen in onze gemeente, kunnen zich levendig de bijeenkomsten van de zondagsschool in de Zwaan of op de zolder van de pastorie herinneren.

De leiding van de zondagsschool moet echter de laatste tijd vaststellen, dat er steeds minder kinderen komen en dat er ook steeds minder begeleiding voor de zondagsschool is.

Van oudsher is de zondagsschool niet alleen toegankelijk voor de kinderen uit onze gemeente, maar zijn ook de kinderen van buiten de gemeente van harte welkom. Hieraan wil de zondagsschool opnieuw vorm geven. Voor het traditionele kinderkerstspel willen we ook de kinderen van buiten onze gemeente uitnodigen om niet alleen de voorstelling te bekijken, maar ook om mee te doen! Op 13 oktober, 10 november, 24 november, 8 december en 22 december wordt er tussen 10 en 11.15 uur geoefend voor het kerstspel. Binnen deze nieuwe/oude aandacht voor alle kinderen van ons dorp en omstreken, heeft de zondagsschoolleiding ook een nieuwe structuur bedacht. Op de tweede zondag van de maand wil de zondagsschool vanaf 2014 ludieke activiteiten ondernemen. Denk aan een bezoek op een zorgboerderij, werken met hout of bezoek van de kerkenraad ontvangen. Zoals gewend zullen spelletjes en verhalen niet ontbreken. Op de derde en vierde zondag van de maand willen wij vanuit de kerkdienst in de kring komen (Kinderkring!) en verhalen creatief met elkaar beluisteren. De eerste zondag blijft de zondag van de gezinsdienst.
Nieuwe leden van de zondagsschoolleiding, kinderen en ouders zijn van harte welkom om dit najaar deel te nemen aan onze activiteiten!
 

terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.