PKN
  » Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Pastoraal overleg Pastoraal overleg

Het pastoraal team heeft in haar overleg begin februari afgesproken niet alleen de gemeenteleden te bezoeken die daartoe aanleiding geven (middels huwelijk, ziekte of anderszins), maar dat zij ook inspanning zal doen om meer gemeenteleden eens een keer te spreken. Ruth Thieme is als consulent geen onbekende voor onze gemeente en als predikant samen met ons enthousiast dit jaar begonnen om hier invulling aan te gaan geven.

In het Pastoraal Overleg wordt gesproken over het wel en wee van mensen in onze gemeente. Het overleg coördineert de bezoeken die namens de kerkelijke gemeente aan gemeenteleden worden gebracht bij bijvoorbeeld ziekte, geboortes, jubilea, nieuwe gemeenteleden en verhuizingen. Om goed op de hoogte te blijven is het pastoraal overleg in grote mate afhankelijk van uw informatie. Aarzel daarom niet om contact met één van ons op te nemen, wanneer u iets te melden heeft omtrent het wel en wee van een van de leden van onze gemeente.

Het Pastoraal Overleg bestaat uit vertegenwoordigers uit de gemeente en de kerkenraad.

 

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.