PKN
  » Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Pastoraal overleg Pastoraal overleg

Het pastoraal team heeft in haar overleg begin februari afgesproken niet alleen de gemeenteleden te bezoeken die daartoe aanleiding geven (middels huwelijk, ziekte of anderszins), maar dat zij ook inspanning zal doen om meer gemeenteleden eens een keer te spreken. Ruth Thieme is als consulent geen onbekende voor onze gemeente en als predikant samen met ons enthousiast dit jaar begonnen om hier invulling aan te gaan geven.

In het Pastoraal Overleg wordt gesproken over het wel en wee van mensen in onze gemeente. Het overleg coördineert de bezoeken die namens de kerkelijke gemeente aan gemeenteleden worden gebracht bij bijvoorbeeld ziekte, geboortes, jubilea, nieuwe gemeenteleden en verhuizingen. Om goed op de hoogte te blijven is het pastoraal overleg in grote mate afhankelijk van uw informatie. Aarzel daarom niet om contact met één van ons op te nemen, wanneer u iets te melden heeft omtrent het wel en wee van een van de leden van onze gemeente.

Het Pastoraal Overleg bestaat uit vertegenwoordigers uit de gemeente en de kerkenraad.

 

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.