Paasontbijt Paasontbijt
Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een Paasontbijt van onze gemeente. Het begint op Paasochtend (1 april) om 9 uur in de ouderenruimte van de Zwaan. Aanmelden kan via de inschrijflijst die in de kerk ligt of via een kerkenraadslid. Let op: Het Paasontbijt gaat alleen door als er minstens 20 aanmeldingen zijn. Omdat wij deze mooie en gemeenschaps-stichtende activiteit graag willen voortzetten, roepen wij u allen daarom op om zich aan te melden voor het Paasontbijt.

Kerkdienst o.l.v. Ds. N. van Dorp
datum en tijdstip 18-08-2019 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 25-08-2019 om 10.00 uur