» Agendapagina

De Zwaan / Dorpskerk
Tijdstip:
 6:50u / 8:30u

Op Paasochtend vindt de meditatieve Paasochtendwandeling plaats. Om 6:50 uur verzamelen we voor de Dorpskerk en daarna vertrekken we tegen 7 uur voor het bekende rondje (Elserkade en Graafkade) met stilte en teksten voor onderweg. Een redelijke conditie, goede schoenen en kleding zijn hiervoor vereist. Geeft u zich alstublieft per e-mail op bij ds. Dahmen, zodat we in geval van heel slecht weer contact met alle deelnemers kunnen opnemen.
Om 8:30 uur komen we dan in de ouderenruimte voor ons Paasontbijt bij elkaar. Ook hiervoor vragen wij u zich op te geven. Een intekenlijst zal in de 40-dagentijd in de kerk liggen. En wie mee kan helpen bij de voorbereiding, kan contact opnemen met Jan Koster.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode