» Agendapagina

De Zwaan / Dorpskerk
Tijdstip:
 6:50u / 8:30u

Op Paasochtend vindt de meditatieve Paasochtendwandeling plaats. Om 6:50 uur verzamelen we voor de Dorpskerk en daarna vertrekken we tegen 7 uur voor het bekende rondje (Elserkade en Graafkade) met stilte en teksten voor onderweg. Een redelijke conditie, goede schoenen en kleding zijn hiervoor vereist. Geeft u zich alstublieft per e-mail op bij ds. Dahmen, zodat we in geval van heel slecht weer contact met alle deelnemers kunnen opnemen.
Om 8:30 uur komen we dan in de ouderenruimte voor ons Paasontbijt bij elkaar. Ook hiervoor vragen wij u zich op te geven. Een intekenlijst zal in de 40-dagentijd in de kerk liggen. En wie mee kan helpen bij de voorbereiding, kan contact opnemen met Jan Koster.

1e advent /Heilig avondmaal o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10.00 uur

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.