» Agendapagina

De Zwaan / Dorpskerk
Tijdstip:
 6:50u / 8:30u

Op Paasochtend vindt de meditatieve Paasochtendwandeling plaats. Om 6:50 uur verzamelen we voor de Dorpskerk en daarna vertrekken we tegen 7 uur voor het bekende rondje (Elserkade en Graafkade) met stilte en teksten voor onderweg. Een redelijke conditie, goede schoenen en kleding zijn hiervoor vereist. Geeft u zich alstublieft per e-mail op bij ds. Dahmen, zodat we in geval van heel slecht weer contact met alle deelnemers kunnen opnemen.
Om 8:30 uur komen we dan in de ouderenruimte voor ons Paasontbijt bij elkaar. Ook hiervoor vragen wij u zich op te geven. Een intekenlijst zal in de 40-dagentijd in de kerk liggen. En wie mee kan helpen bij de voorbereiding, kan contact opnemen met Jan Koster.

Kerkdienst o.l.v. Ds. E. Verheul
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10.00 uur