» Agendapagina

De Zwaan / Dorpskerk
Tijdstip:
 6:50u / 8:30u

Op Paasochtend vindt de meditatieve Paasochtendwandeling plaats. Om 6:50 uur verzamelen we voor de Dorpskerk en daarna vertrekken we tegen 7 uur voor het bekende rondje (Elserkade en Graafkade) met stilte en teksten voor onderweg. Een redelijke conditie, goede schoenen en kleding zijn hiervoor vereist. Geeft u zich alstublieft per e-mail op bij ds. Dahmen, zodat we in geval van heel slecht weer contact met alle deelnemers kunnen opnemen.
Om 8:30 uur komen we dan in de ouderenruimte voor ons Paasontbijt bij elkaar. Ook hiervoor vragen wij u zich op te geven. Een intekenlijst zal in de 40-dagentijd in de kerk liggen. En wie mee kan helpen bij de voorbereiding, kan contact opnemen met Jan Koster.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.