» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op 1 juni zal de overstapdienst plaatsvinden. In deze dienst zullen Janna, Jesper, Eliza en Eva afscheid nemen van de zondagsschool en overstappen naar de kerkdiensten en de jongerengroep op vrijdagavond. Niet alleen kerkelijk, zij zullen ook na de zomer van school veranderen en overstappen naar het middelbare onderwijs. Een bijzondere fase in hun leven en dat van hun ouders en families … We willen Janna, Jesper, Eliza en Eva Gods zegen toewensen op hun nieuwe wegen. Het thema van de dienst is de hemelvaart van Christus. Na afloop is er koffie en limonade.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.