» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op 1 juni zal de overstapdienst plaatsvinden. In deze dienst zullen Janna, Jesper, Eliza en Eva afscheid nemen van de zondagsschool en overstappen naar de kerkdiensten en de jongerengroep op vrijdagavond. Niet alleen kerkelijk, zij zullen ook na de zomer van school veranderen en overstappen naar het middelbare onderwijs. Een bijzondere fase in hun leven en dat van hun ouders en families … We willen Janna, Jesper, Eliza en Eva Gods zegen toewensen op hun nieuwe wegen. Het thema van de dienst is de hemelvaart van Christus. Na afloop is er koffie en limonade.

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.