» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op 1 juni zal de overstapdienst plaatsvinden. In deze dienst zullen Janna, Jesper, Eliza en Eva afscheid nemen van de zondagsschool en overstappen naar de kerkdiensten en de jongerengroep op vrijdagavond. Niet alleen kerkelijk, zij zullen ook na de zomer van school veranderen en overstappen naar het middelbare onderwijs. Een bijzondere fase in hun leven en dat van hun ouders en families … We willen Janna, Jesper, Eliza en Eva Gods zegen toewensen op hun nieuwe wegen. Het thema van de dienst is de hemelvaart van Christus. Na afloop is er koffie en limonade.

Moderamen wijk1
datum en tijdstip 19-06-2019 om 20.00 uur

Avondmaal o.l.v. Ds. J. Meinders
datum en tijdstip 23-06-2019 om 10.00 uur