PKN
  » Wijkgemeente I » Kinderkring 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Overstapdienst Overstapdienst
Het einde van het zondagsschoolseizoen komt alweer in zicht. Op zondag 1 juni is de overstapdienst waarin Janna de Roo, Jesper Glas, Eliza Spee en Eva Maas afscheid nemen van de zondagsschool.

 

Voor het zover is, hebben we nog een aantal bijeenkomsten waarbij we lezen uit het evangelie van Johannes en de brieven van Petrus. We denken na over Jezus als de goede herder, over keuzes maken en je levenshouding bepalen. Het zijn onderwerpen die verbonden zijn met Hemelvaart en Pinksteren. De leerlingen van Jezus moesten zelfstandig verder gaan toen Jezus niet meer in hun midden was. Deze thema’s komen ook aan bod bij de overstapdienst.

 

Na 1 juni begint de zomerstop van de zondagsschool. De kinderen zijn dan van harte welkom in de kerkdiensten. Na de startdienst in september komt de zondagschool weer bijeen.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.