PKN
  » Wijkgemeente I » Kinderkring 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Overstapdienst Overstapdienst
Het einde van het zondagsschoolseizoen komt alweer in zicht. Op zondag 1 juni is de overstapdienst waarin Janna de Roo, Jesper Glas, Eliza Spee en Eva Maas afscheid nemen van de zondagsschool.

 

Voor het zover is, hebben we nog een aantal bijeenkomsten waarbij we lezen uit het evangelie van Johannes en de brieven van Petrus. We denken na over Jezus als de goede herder, over keuzes maken en je levenshouding bepalen. Het zijn onderwerpen die verbonden zijn met Hemelvaart en Pinksteren. De leerlingen van Jezus moesten zelfstandig verder gaan toen Jezus niet meer in hun midden was. Deze thema’s komen ook aan bod bij de overstapdienst.

 

Na 1 juni begint de zomerstop van de zondagsschool. De kinderen zijn dan van harte welkom in de kerkdiensten. Na de startdienst in september komt de zondagschool weer bijeen.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.