» Wijkgemeente I » Kinderkring
Overstapdienst Overstapdienst
Het einde van het zondagsschoolseizoen komt alweer in zicht. Op zondag 1 juni is de overstapdienst waarin Janna de Roo, Jesper Glas, Eliza Spee en Eva Maas afscheid nemen van de zondagsschool.

Voor het zover is, hebben we nog een aantal bijeenkomsten waarbij we lezen uit het evangelie van Johannes en de brieven van Petrus. We denken na over Jezus als de goede herder, over keuzes maken en je levenshouding bepalen. Het zijn onderwerpen die verbonden zijn met Hemelvaart en Pinksteren. De leerlingen van Jezus moesten zelfstandig verder gaan toen Jezus niet meer in hun midden was. Deze thema’s komen ook aan bod bij de overstapdienst.

Na 1 juni begint de zomerstop van de zondagsschool. De kinderen zijn dan van harte welkom in de kerkdiensten. Na de startdienst in september komt de zondagschool weer bijeen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.