» Wijkgemeente I » Kinderkring
Overstapdienst Overstapdienst
Het einde van het zondagsschoolseizoen komt alweer in zicht. Op zondag 1 juni is de overstapdienst waarin Janna de Roo, Jesper Glas, Eliza Spee en Eva Maas afscheid nemen van de zondagsschool.

Voor het zover is, hebben we nog een aantal bijeenkomsten waarbij we lezen uit het evangelie van Johannes en de brieven van Petrus. We denken na over Jezus als de goede herder, over keuzes maken en je levenshouding bepalen. Het zijn onderwerpen die verbonden zijn met Hemelvaart en Pinksteren. De leerlingen van Jezus moesten zelfstandig verder gaan toen Jezus niet meer in hun midden was. Deze thema’s komen ook aan bod bij de overstapdienst.

Na 1 juni begint de zomerstop van de zondagsschool. De kinderen zijn dan van harte welkom in de kerkdiensten. Na de startdienst in september komt de zondagschool weer bijeen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.