PKN
  » Agendapagina 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude

dinsdag 31 december 2019

Oudejaarsdag

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 12.00 uur

Nog even en we zijn weer bij de laatste dag van december 2019 aangekomen. Oudejaarsdag is traditioneel een bijzondere dag. Een dag van terugkijken, bezinning en vooruitkijken, nieuwe plannen maken. Met vele goede voornemens. Oudejaarsdag, de dag waarop weer oliebollen gebakken worden. Ook is, net als verleden jaar, de kerk van 10.00 tot 12.00 uur geopend en wordt u hierbij van harte uitgenodigd om een kopje koffie/thee (met oliebol) te komen nuttigen. Er is ook alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Ook ds. Mariëlle Berends van Waardenberg zal hierbij aanwezig zijn. ‘s Avonds is er in de kerk een vesper om 19.45 uur, die door onze dominee geleid zal worden. Ook hiervoor wordt u van harte uitgenodigd.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunnen we u komen halen. We hopen die dag velen uit Berkenwoude en omgeving te ontmoeten! Wees welkom.

terug
 


 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.