» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10.00 uur  - 12.00 uur

Nog even en we zijn weer bij de laatste dag van december 2019 aangekomen. Oudejaarsdag is traditioneel een bijzondere dag. Een dag van terugkijken, bezinning en vooruitkijken, nieuwe plannen maken. Met vele goede voornemens. Oudejaarsdag, de dag waarop weer oliebollen gebakken worden. Ook is, net als verleden jaar, de kerk van 10.00 tot 12.00 uur geopend en wordt u hierbij van harte uitgenodigd om een kopje koffie/thee (met oliebol) te komen nuttigen. Er is ook alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Ook ds. Mariëlle Berends van Waardenberg zal hierbij aanwezig zijn. ‘s Avonds is er in de kerk een vesper om 19.45 uur, die door onze dominee geleid zal worden. Ook hiervoor wordt u van harte uitgenodigd.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunnen we u komen halen. We hopen die dag velen uit Berkenwoude en omgeving te ontmoeten! Wees welkom.

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.