» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Oproep voor het brengen van fruit Oogstdienst Oproep voor het brengen van fruit Oogstdienst

Op 1 november hopen we met elkaar de oogstdienst te vieren. Fruitmandjes staan dan in de kerk en worden na afloop rondgebracht bij ouderen en/of zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen.
De oogstdienst bepaalt ons bij de materiële en immateriële oogst van ons leven. Bij ons voedsel, ons werk, onze inspanningen. Stil staan hierbij en onze dankbaarheid tonen voor alles wat we ontvangen hebben. Ontvangen en daarvan doorgeven.
De consistorie zal op 31 oktober open zijn van 09.30 tot 12.00 uur voor het brengen van fruit. ’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt.
Alvast hartelijk bedankt voor uw gaven . Contactpersoon is mw. Bea Versluys, tel: 0182-367578.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.