» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Oproep voor het brengen van fruit Oogstdienst Oproep voor het brengen van fruit Oogstdienst

Op 1 november hopen we met elkaar de oogstdienst te vieren. Fruitmandjes staan dan in de kerk en worden na afloop rondgebracht bij ouderen en/of zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen.
De oogstdienst bepaalt ons bij de materiële en immateriële oogst van ons leven. Bij ons voedsel, ons werk, onze inspanningen. Stil staan hierbij en onze dankbaarheid tonen voor alles wat we ontvangen hebben. Ontvangen en daarvan doorgeven.
De consistorie zal op 31 oktober open zijn van 09.30 tot 12.00 uur voor het brengen van fruit. ’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt.
Alvast hartelijk bedankt voor uw gaven . Contactpersoon is mw. Bea Versluys, tel: 0182-367578.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.