PKN
  » Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Oproep uit pastoraal overleg

Oproep uit pastoraal overleg

Wij wensen iedereen die genoemd is, naaste familie en ook anderen die het nodig hebben Gods zegen en sterkte toe. Er zijn meerdere, niet genoemde, gemeenteleden die ook aandacht krijgen en/of zijn bezocht door ds. Carola Dahmen of een lid van het pastoraal team. Mocht u nog iemand weten, die steun of aandacht nodig heeft, schroom dan niet en geef dit aan een van ons door.

Verder zoeken wij voor het pastoraal team en bezoeken van mensen nieuwe leden die ons team komen versterken.

Lid zijn van het pastoraal team houdt in, dat u af en toe tijd maakt om andere gemeenteleden te bezoeken en ongeveer acht keer per jaar aan een overleg van het pastoraal team deelneemt. Gesprekken bij een bezoekje hoeven niet alleen over het geloof en de kerk te gaan, ook al kan dat natuurlijk wel. Belangrijker is vooral om mensen uit onze gemeente een luisterend oor te bieden. Ziekte, pijn en verdriet, maar ook geluk en positieve veranderingen in het leven kunnen aanleiding zijn voor een bezoekje. Een luisterend oor kan helpen om met een lastige of een nieuwe situatie in het leven om te gaan. Daarom kunnen ontmoetingen en gesprekken die u als lid van het pastoraal overleg met andere gemeenteleden hebt mooi, verrassend en inspirerend zijn. Het is een dankbare taak om aandacht te schenken aan anderen.

De leden van het pastoraal overleg staan er niet alleen voor. Wij helpen elkaar of gaan weleens met z'n tweeën op bezoek bij mensen. Ontmoet u graag andere mensen, kunt u goed luisteren en bent u bereid vertrouwelijk om te gaan met de verhalen van mensen? Dan zouden wij ons zeer verheugen als u ons team komt versterken en u zo een bijdrage levert aan het bezoekwerk van de hervormde gemeente in Berkenwoude. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met een van de leden van het pastoraal overleg.

Een warme groet van ons allen,

Ds. Carola Dahmen, Carina Prins, Martin Schrader, Gerrit Oudijk, Janny Verbree, Anita Verkaik en Brenda de Roo.

terug
 
 
 
 

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur
meer details

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur
meer details

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.