» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:

Oproep om fruit te brengen op zaterdag 4 november 2017

Op zondag 5 november vieren we de oogstdienst in de kerk. Na afloop van deze dienst brengen jeugd en volwassenen
fruitbakjes rond bij ouderen en/of zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen.
Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen, door op zaterdag 4 november fruit te brengen naar de consistorie van onze kerk.
De consistorie zal open zijn van 10.00 tot 12.00 uur. ’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt. Hulp bij
het maken en rondbrengen is van harte welkom.
Alvast hartelijk bedankt voor uw gaven en medewerking.
Contactpersoon is mw. Bea Versluys, tel: 0182-367578.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode