» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:

Oproep om fruit te brengen op zaterdag 4 november 2017

Op zondag 5 november vieren we de oogstdienst in de kerk. Na afloop van deze dienst brengen jeugd en volwassenen
fruitbakjes rond bij ouderen en/of zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen.
Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen, door op zaterdag 4 november fruit te brengen naar de consistorie van onze kerk.
De consistorie zal open zijn van 10.00 tot 12.00 uur. ’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt. Hulp bij
het maken en rondbrengen is van harte welkom.
Alvast hartelijk bedankt voor uw gaven en medewerking.
Contactpersoon is mw. Bea Versluys, tel: 0182-367578.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.