» Agendapagina

zondag 6 november 2016

Oogst- en ontmoetingsdienst olv ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 6 november vieren we de oogstdienst in de kerk. Na afloop van deze dienst brengen jeugd en volwassenen fruitbakjes rond bij ouderen en/of  zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen. Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen, door op zaterdag 5 november fruit te brengen naar de consistorie van onze kerk. De consistorie zal open zijn van 10.00 tot 12.00 uur.
’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt. Hulp bij het maken en rondbrengen is van harte welkom.
Alvast hartelijk  bedankt voor uw gaven en medewerking. Contactpersoon is mw. Bea Versluis, tel:  0182-367578.

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode