» Agendapagina

zondag 6 november 2016

Oogst- en ontmoetingsdienst olv ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 6 november vieren we de oogstdienst in de kerk. Na afloop van deze dienst brengen jeugd en volwassenen fruitbakjes rond bij ouderen en/of  zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen. Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen, door op zaterdag 5 november fruit te brengen naar de consistorie van onze kerk. De consistorie zal open zijn van 10.00 tot 12.00 uur.
’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt. Hulp bij het maken en rondbrengen is van harte welkom.
Alvast hartelijk  bedankt voor uw gaven en medewerking. Contactpersoon is mw. Bea Versluis, tel:  0182-367578.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.