» Agendapagina

zo 6 november 2016

Oogst- en ontmoetingsdienst olv ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 6 november vieren we de oogstdienst in de kerk. Na afloop van deze dienst brengen jeugd en volwassenen fruitbakjes rond bij ouderen en/of  zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen. Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen, door op zaterdag 5 november fruit te brengen naar de consistorie van onze kerk. De consistorie zal open zijn van 10.00 tot 12.00 uur.
’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt. Hulp bij het maken en rondbrengen is van harte welkom.
Alvast hartelijk  bedankt voor uw gaven en medewerking. Contactpersoon is mw. Bea Versluis, tel:  0182-367578.

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.