» Agendapagina

zondag 6 november 2016

Oogst- en ontmoetingsdienst olv ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 6 november vieren we de oogstdienst in de kerk. Na afloop van deze dienst brengen jeugd en volwassenen fruitbakjes rond bij ouderen en/of  zieken van onze gemeente. Als uitgangspunt wordt de leeftijd van 75 jaar of ouder genomen. Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen, door op zaterdag 5 november fruit te brengen naar de consistorie van onze kerk. De consistorie zal open zijn van 10.00 tot 12.00 uur.
’s Middags worden er dan mooie fruitbakjes van gemaakt. Hulp bij het maken en rondbrengen is van harte welkom.
Alvast hartelijk  bedankt voor uw gaven en medewerking. Contactpersoon is mw. Bea Versluis, tel:  0182-367578.

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.