Onlinediensten tijdens de huidige lockdown Onlinediensten tijdens de huidige lockdown
De  kerkenraad heeft in haar vergadering van 20-12-2021 helaas en met spijt moeten besluiten dat we tijdens deze lockdown alleen onlinediensten moeten / kunnen houden.  Alleen de predikant, dienstdoende ambtsdragers en enkele medewerkenden zijn aanwezig. Verder helaas geen kerkgangers. De dienst is wel via de kerktelefoon te beluisteren. Daarnaast worden  de Kerstnachtdienst 2021 en de Kerstochtenddienst 2021 gelivestreamd via YouTube.
We hopen op uw begrip voor dit besluit.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.