Olliebollen Verkoop 2020

Oliebollen verkoop

Ook dit jaar gaan vrijwilligers weer ambachtelijke oliebollen en appelflappen bakken voor Oud en Nieuw.      De opbrengst hiervan wordt bij de opbrengst van de jaarlijkse Bazaar gevoegd en komt volledig ten goede aan onze Dorpskerk.
Als service voor gemeenteleden kunt u deze oliebollen en appelflappen vooraf bestellen. Dit kan vanaf maandag 14 december t/m woensdag 30 december.
U kunt uw bestelling doorgeven per mail of telefoon bij één van  onderstaande personen:                            of e-mailadres: cenj.koster@kpnplanet.nl                                          of e-mailadres: m.schrader@kpnmail.nl

De kosten voor deze traditioneel gebakken lekkernijen zijn:
1 zak met 6 oliebollen (met of zonder krenten)                   €   4,50
3 zakken met 6 oliebollen (met of zonder krenten)             €   12,00
1 zak met 5 appelflappen                                                    €   5,00

Op donderdag 31 december 2020, tussen 08:00 en 12:00 uur, kunt u de bestelling afhalen, tegen contante betaling, in de Dorpskerk.  Indien u tot de kwetsbare doelgroep behoort, kunnen wij desgewenst uw bestelling op Oudejaarsdag ook  thuis afleveren. Geeft u dit dan aan bij uw bestelling.

Verder is de kerkzaal van de Dorpskerk die ochtend ook geopend voor ontmoeting met een kopje koffie vanaf 09:30 tot 12:00 uur. Uiteraard wordt hierbij toezicht gehouden op naleving van de RIVM richtlijnen. Niettegenstaande dat,  bent u van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong ( onlinedienst )
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Admiraal ( onlinedienst )
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.