PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Olliebollen Verkoop 2020

Olliebollen Verkoop 2020
Oliebollen verkoop

Ook dit jaar gaan vrijwilligers weer ambachtelijke oliebollen en appelflappen bakken voor Oud en Nieuw.      De opbrengst hiervan wordt bij de opbrengst van de jaarlijkse Bazaar gevoegd en komt volledig ten goede aan onze Dorpskerk.
Als service voor gemeenteleden kunt u deze oliebollen en appelflappen vooraf bestellen. Dit kan vanaf maandag 14 december t/m woensdag 30 december.
U kunt uw bestelling doorgeven per mail of telefoon bij één van  onderstaande personen:                            of e-mailadres: cenj.koster@kpnplanet.nl                                          of e-mailadres: m.schrader@kpnmail.nl

De kosten voor deze traditioneel gebakken lekkernijen zijn:
1 zak met 6 oliebollen (met of zonder krenten)                   €   4,50
3 zakken met 6 oliebollen (met of zonder krenten)             €   12,00 
1 zak met 5 appelflappen                                                    €   5,00

Op donderdag 31 december 2020, tussen 08:00 en 12:00 uur, kunt u de bestelling afhalen, tegen contante betaling, in de Dorpskerk.  Indien u tot de kwetsbare doelgroep behoort, kunnen wij desgewenst uw bestelling op Oudejaarsdag ook  thuis afleveren. Geeft u dit dan aan bij uw bestelling.    

Verder is de kerkzaal van de Dorpskerk die ochtend ook geopend voor ontmoeting met een kopje koffie vanaf 09:30 tot 12:00 uur. Uiteraard wordt hierbij toezicht gehouden op naleving van de RIVM richtlijnen. Niettegenstaande dat,  bent u van harte welkom!


 
terug
 
 
 
 

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur
meer details

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie 

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I

Iedere zondag om 10.00 uur.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.