Olliebollen Verkoop 2020

Oliebollen verkoop

Ook dit jaar gaan vrijwilligers weer ambachtelijke oliebollen en appelflappen bakken voor Oud en Nieuw.      De opbrengst hiervan wordt bij de opbrengst van de jaarlijkse Bazaar gevoegd en komt volledig ten goede aan onze Dorpskerk.
Als service voor gemeenteleden kunt u deze oliebollen en appelflappen vooraf bestellen. Dit kan vanaf maandag 14 december t/m woensdag 30 december.
U kunt uw bestelling doorgeven per mail of telefoon bij één van  onderstaande personen:                            of e-mailadres: cenj.koster@kpnplanet.nl                                          of e-mailadres: m.schrader@kpnmail.nl

De kosten voor deze traditioneel gebakken lekkernijen zijn:
1 zak met 6 oliebollen (met of zonder krenten)                   €   4,50
3 zakken met 6 oliebollen (met of zonder krenten)             €   12,00
1 zak met 5 appelflappen                                                    €   5,00

Op donderdag 31 december 2020, tussen 08:00 en 12:00 uur, kunt u de bestelling afhalen, tegen contante betaling, in de Dorpskerk.  Indien u tot de kwetsbare doelgroep behoort, kunnen wij desgewenst uw bestelling op Oudejaarsdag ook  thuis afleveren. Geeft u dit dan aan bij uw bestelling.

Verder is de kerkzaal van de Dorpskerk die ochtend ook geopend voor ontmoeting met een kopje koffie vanaf 09:30 tot 12:00 uur. Uiteraard wordt hierbij toezicht gehouden op naleving van de RIVM richtlijnen. Niettegenstaande dat,  bent u van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.