Oliebollenactie

Vanwege het succes van vorig jaar is het oliebollencomité bereid ook dit jaar weer oliebollen te gaan bakken voor oud en nieuw.
Als service voor gemeenteleden kunt u deze oliebollen vooraf bestellen.
Dit kan vanaf 9 december tot 28 december. U kunt uw bestelling doorgeven per mail of telefoon.

De bestelling kunt u afhalen, tegen contante betaling, op oudejaarsdag tussen 08:30 - 12:00 uur bij de kraam voor de Dorpskerk.

1 zakje kost € 3,50
3 zakken kosten € 10, -

De telefonische bestelling kunt u doorgeven aan:Jannie de Roo,  tel.:  0180 663395 of
Mieke Verbree, 06 28064066

De bestelling per e-mail kunt u plaatsen op miekeshobbyschuur@gmail.com

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.