Oliebollenactie

Vanwege het succes van vorig jaar is het oliebollencomité bereid ook dit jaar weer oliebollen te gaan bakken voor oud en nieuw.
Als service voor gemeenteleden kunt u deze oliebollen vooraf bestellen.
Dit kan vanaf 9 december tot 28 december. U kunt uw bestelling doorgeven per mail of telefoon.

De bestelling kunt u afhalen, tegen contante betaling, op oudejaarsdag tussen 08:30 - 12:00 uur bij de kraam voor de Dorpskerk.

1 zakje kost € 3,50
3 zakken kosten € 10, -

De telefonische bestelling kunt u doorgeven aan:Jannie de Roo,  tel.:  0180 663395 of
Mieke Verbree, 06 28064066

De bestelling per e-mail kunt u plaatsen op miekeshobbyschuur@gmail.com

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.