» Algemeen » Diaconie
Noodkreet Voedselbank Noodkreet Voedselbank
Nu we niet meer bij elkaar komen in de kerk kunnen we ook geen producten meer inzamelen voor de Voedselbank IJssel en Lek. Terwijl de nood nu juist hoog is. Voedselbanken krijgen geen producten meer aangeleverd zoals pasta rijst en aardappelen ze moeten dit nu zelf inkopen. Daarom vermelden wij nu het rek. nr. van de voedselbank op onze site NL85RABO0320396800 in de hoop dat U iets wilt overmaken.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.