» Algemeen » Diaconie
Noodkreet Voedselbank Noodkreet Voedselbank
Nu we niet meer bij elkaar komen in de kerk kunnen we ook geen producten meer inzamelen voor de Voedselbank IJssel en Lek. Terwijl de nood nu juist hoog is. Voedselbanken krijgen geen producten meer aangeleverd zoals pasta rijst en aardappelen ze moeten dit nu zelf inkopen. Daarom vermelden wij nu het rek. nr. van de voedselbank op onze site NL85RABO0320396800 in de hoop dat U iets wilt overmaken.

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.