» Algemeen » Diaconie
Noodkreet Voedselbank Noodkreet Voedselbank
Nu we niet meer bij elkaar komen in de kerk kunnen we ook geen producten meer inzamelen voor de Voedselbank IJssel en Lek. Terwijl de nood nu juist hoog is. Voedselbanken krijgen geen producten meer aangeleverd zoals pasta rijst en aardappelen ze moeten dit nu zelf inkopen. Daarom vermelden wij nu het rek. nr. van de voedselbank op onze site NL85RABO0320396800 in de hoop dat U iets wilt overmaken.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode