» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur  - 21.30 uur

Meditatie is een eeuwenoude techniek om de gedachten tot rust te brengen, die ook door de eerste Christelijke gemeenschappen al beoefend werd.
Samen met ds. Carola Dahmen kwam twee jaar geleden voor het eerst een groep mensen bij elkaar voor een gemeenschappelijke Christelijke meditatie in de dorpskerk. Sindsdien mediteren we in een wisselende groep. Een van de deelnemers geeft een inleiding bij een kop koffie of thee en leidt daarna de meditatie.

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.