» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur  - 21.30 uur

Meditatie is een eeuwenoude techniek om de gedachten tot rust te brengen, die ook door de eerste Christelijke gemeenschappen al beoefend werd.
Samen met ds. Carola Dahmen kwam twee jaar geleden voor het eerst een groep mensen bij elkaar voor een gemeenschappelijke Christelijke meditatie in de dorpskerk. Sindsdien mediteren we in een wisselende groep. Een van de deelnemers geeft een inleiding bij een kop koffie of thee en leidt daarna de meditatie.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.