Meditatie avonden Meditatie avonden
Naar aanleiding van een leerhuisavond over gebed en meditatie is een
groepje ontstaan dat eerst met elkaar in gesprek ging over gebed en
meditatie en vervolgens ook met elkaar ging mediteren. Op een avond
hebben wij onder leiding van Anneke Hogendoorn (opgeleide mindfulness-trainer) een mindfulness-meditatie uitgeprobeerd. Vervolgens hebben we twee avonden onder leiding van ds. Carola Dahmen verschillende vormen van christelijke meditatie uitgeprobeerd (Lectio Devina en Centering Prayer). Deze avonden hebben we als bijzonder ervaren, omdat je op een andere manier met je geloof en met God bezig bent.
Wij willen dan ook graag iedereen uitnodigen die benieuwd is naar een
meditatieve omgang met zijn of haar geloof om een avond bij te wonen. In 2018 vindt op 2 januari, 6 maart en 8 mei een meditatieavond plaats. De avond begint om 20.00 uur in de consistorie en eindigt rond 21.30 uur. Op 2 januari zal Anneke Hogendoorn tevens een oefening met ons doen om met je aandacht bij de meditatie te blijven. Meer informatie bij ds. Carola Dahmen.

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.