» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Leerhuisgang 2019-2020: Verhalen van hoop Leerhuisgang 2019-2020: Verhalen van hoop

Hoop is de levensadem van de ziel.

Zonder hoop is er geen leven.

Hoop zet mensen in beweging.

Veel verhalen uit de Bijbel worden gedragen door hoop.

Er is geen duister zo donker, of God is daar en plant zijn zaadjes van hoop.

De zaadjes liggen soms op het asfalt van de weg, maar weten door hun levenskracht een weg naar het licht te vinden en doen het asfalt splijten.

We staan stil bij verhalen uit de Bijbel waarin hoop zich een weg baant. Sommige bijbelverhalen zijn duister en dat kan niet anders, want hoop schittert op zijn mooist als de situatie vol duisternis en crisis is. De verhalen uit de Bijbel zijn soms weerbarstig. Net als in het echte leven. Maar God wriemelt daar zijn licht door heen en opent onverwachte perspectieven. Dat geeft hoop!

18 februari Geloof en vertrouwen Marcus 4: 35-41

17 maart Herinneren en herdenken Klaagliederen 3:1-29

21 april Met Christus opgewekt Romeinen 8:31-39

Tijd: 20:00 uur tot 21:30 uur. Plaats: pastorie

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.