» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
LEERHUISAVONDEN: VERHALEN VAN HOOP LEERHUISAVONDEN: VERHALEN VAN HOOP

In de leerhuisavonden lezen we verschillende bijbelgedeelten die ieder op een eigen manier laten zien hoe hoop zich een weg baant. Soms zijn dit duistere bijbelgedeelten, en dat kan niet anders. Hoop schittert op zijn mooist als de situatie vol duisternis en crisis is. Net als in het echte leven. God wriemelt zijn licht daar doorheen. Het zijn verhalen van hoop omdat God dankzij mensen, maar ook heel vaak ondanks mensen, toch met zijn licht weet te schijnen. God gaat zijn gang door deze wereld, al ritselend en wriemelend door al onze goede en bedenkelijke bedoelingen en handelingen heen. Dat geeft hoop!

Voor 2019 zijn de bijeenkomsten gepland op de dinsdagen: 8 oktober, 29 oktober, 26 november, 3 december, 8 en 29 okt in de consistorie, daarna in de pastorie van 20:00 – 21:30 uur. De avonden worden geleid door ds. Mariëlle Berends – van Waardenberg. Van harte welkom!

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode