» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
LEERHUISAVONDEN: VERHALEN VAN HOOP LEERHUISAVONDEN: VERHALEN VAN HOOP

In de leerhuisavonden lezen we verschillende bijbelgedeelten die ieder op een eigen manier laten zien hoe hoop zich een weg baant. Soms zijn dit duistere bijbelgedeelten, en dat kan niet anders. Hoop schittert op zijn mooist als de situatie vol duisternis en crisis is. Net als in het echte leven. God wriemelt zijn licht daar doorheen. Het zijn verhalen van hoop omdat God dankzij mensen, maar ook heel vaak ondanks mensen, toch met zijn licht weet te schijnen. God gaat zijn gang door deze wereld, al ritselend en wriemelend door al onze goede en bedenkelijke bedoelingen en handelingen heen. Dat geeft hoop!

Voor 2019 zijn de bijeenkomsten gepland op de dinsdagen: 8 oktober, 29 oktober, 26 november, 3 december, 8 en 29 okt in de consistorie, daarna in de pastorie van 20:00 – 21:30 uur. De avonden worden geleid door ds. Mariëlle Berends – van Waardenberg. Van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.