» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Op verhaal komen in Perkouw rondom het thema: Geloofshelden Op verhaal komen in Perkouw rondom het thema: Geloofshelden
In het nieuwe seizoen willen we – binnen de RIVM-maatregelen – weer enkele activiteiten gaan oppakken. De Leerhuisavonden zijn sinds maart stil komen te staan. In de maanden oktober, november en december willen we samenkomen rondom het thema: Geloofshelden. Bijbelse verhalen gaan over mensen van vlees en bloed, mensen zoals wij, mensen die geloven, hopen, liefhebben. Per avond zetten wij een geloofsheld centraal waarover wij in gesprek gaan met elkaar. De avonden zullen in de consistorie worden gehouden, van 20:00 uur tot 21:30 uur, op de dinsdagen 20 oktober, 10 november en 8 december.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.