» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Op verhaal komen in Perkouw rondom het thema: Geloofshelden Op verhaal komen in Perkouw rondom het thema: Geloofshelden
In het nieuwe seizoen willen we – binnen de RIVM-maatregelen – weer enkele activiteiten gaan oppakken. De Leerhuisavonden zijn sinds maart stil komen te staan. In de maanden oktober, november en december willen we samenkomen rondom het thema: Geloofshelden. Bijbelse verhalen gaan over mensen van vlees en bloed, mensen zoals wij, mensen die geloven, hopen, liefhebben. Per avond zetten wij een geloofsheld centraal waarover wij in gesprek gaan met elkaar. De avonden zullen in de consistorie worden gehouden, van 20:00 uur tot 21:30 uur, op de dinsdagen 20 oktober, 10 november en 8 december.

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong ( onlinedienst )
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Admiraal ( onlinedienst )
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.