» Agendapagina

Consistorie
Tijdstip:
 20.00u

Hoewel mensen als Luther, Calvijn en Zwingli bekend staan als "De Kerkhervormers", zijn er voor hen ook al diverse pogingen geweest, de westerse kerk te hervormen. Op dinsdag 3 oktober behandelen we er twee: John Wycliffe en Johannes Hus. Er is namelijk een interessante lijn te ontdekken die loopt van Engeland via Tsjechië naar Duitsland. Ds. Carola Dahmen zal die avond een en ander vertellen over de theologische achtergronden van deze voorlopers van Luther. Erik van der Does de Bye zal voor een historische omlijsting zorgen. Hierbij krijgt u een inkijkje in de middeleeuwse maatschappij, inclusief onaangename jonkvrouwen, stiekeme relaties, mysterieuze verdwijningen en fatale "ongevallen" - uiteraard met grote politieke gevolgen.

Aanvang: 20:00 uur in de consistorie.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.