» Agendapagina

Consistorie
Tijdstip:
 20.00u

Hoewel mensen als Luther, Calvijn en Zwingli bekend staan als "De Kerkhervormers", zijn er voor hen ook al diverse pogingen geweest, de westerse kerk te hervormen. Op dinsdag 3 oktober behandelen we er twee: John Wycliffe en Johannes Hus. Er is namelijk een interessante lijn te ontdekken die loopt van Engeland via Tsjechië naar Duitsland. Ds. Carola Dahmen zal die avond een en ander vertellen over de theologische achtergronden van deze voorlopers van Luther. Erik van der Does de Bye zal voor een historische omlijsting zorgen. Hierbij krijgt u een inkijkje in de middeleeuwse maatschappij, inclusief onaangename jonkvrouwen, stiekeme relaties, mysterieuze verdwijningen en fatale "ongevallen" - uiteraard met grote politieke gevolgen.

Aanvang: 20:00 uur in de consistorie.

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode