» Wijkgemeente I » Cantorij
Leden en dirigent van de Cantorij Leden en dirigent van de Cantorij

De Cantorij kent op dit moment vijftien leden (inclusief dirigent), maar kan ook rekenen op de medewerking van enkele invallers.

Sopranen:
Alie Docters van Leeuwen - van Dam
Gerdien van der Does de Bye - Bos
Renate Mols
Elly Oudenes - den Braven
Jannie de Roo

Alten:
Carmen de Jong
Anita Verkaik
Bea Versluys - van Donge
An de Vreede - den Ouden

Tenoren:
Martin Belder
Erik van der Does de Bye

Bassen:
Rinus Anker
Nol Docters van Leeuwen
Arie Evegroen
Martin Schrader

Erik van der Does de Bye, tevens één van de organisten van de gemeente, is vanaf de oprichting in 1997 dirigent van de cantorij. Hij heeft orgelles gevolgd bij Cees-Willem van Vliet en Eveline M. Jansen en lessen in het dirigeren bij Michel Havenith. Van zijn hand verschenen diverse vertalingen van Engelse kerkmuziek en Nederlandse teksten op vooral Karinthische (Oostenrijkse) volksmuziek. Ook verzorgde hij een oecumenische vertaling en bewerking van het "Erste Deutsche Hochamt" van Johann Michael Haydn.

1e advent /Heilig avondmaal o.l.v. Ds. M. Berends-van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10.00 uur

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.