» Wijkgemeente I » Cantorij
Leden en dirigent van de Cantorij Leden en dirigent van de Cantorij

De Cantorij kent op dit moment vijftien leden (inclusief dirigent), maar kan ook rekenen op de medewerking van enkele invallers.

Sopranen:
Alie Docters van Leeuwen - van Dam
Gerdien van der Does de Bye - Bos
Renate Mols
Elly Oudenes - den Braven
Jannie de Roo

Alten:
Carmen de Jong
Anita Verkaik
Bea Versluys - van Donge
An de Vreede - den Ouden

Tenoren:
Martin Belder
Erik van der Does de Bye

Bassen:
Rinus Anker
Nol Docters van Leeuwen
Arie Evegroen
Martin Schrader

Erik van der Does de Bye, tevens één van de organisten van de gemeente, is vanaf de oprichting in 1997 dirigent van de cantorij. Hij heeft orgelles gevolgd bij Cees-Willem van Vliet en Eveline M. Jansen en lessen in het dirigeren bij Michel Havenith. Van zijn hand verschenen diverse vertalingen van Engelse kerkmuziek en Nederlandse teksten op vooral Karinthische (Oostenrijkse) volksmuziek. Ook verzorgde hij een oecumenische vertaling en bewerking van het "Erste Deutsche Hochamt" van Johann Michael Haydn.

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode