» Agendapagina

do 7 maart 2019

kookworkshop "Lekker en duurzaam eten"

Locatie:
 Pastorie
Tijdstip:
 19.00 uur  - 21.30 uur

Het is fijn om gezond, lekker en evenwichtig te eten en samen een maaltijd te delen. Maar hoeveel aandacht besteden we aan de mensen en de aarde die onze voeding hebben voortgebracht?Je voedsel kopen heeft gevolgen voor mens en milieu. 30% van onze broeikasgasuitstoot wordt veroorzaakt door de voedselketen. Door eenvoudige aanpassingen, die iedereen kan doen, kunnen we ervoor zorgen dat we gezonder eten, bijdragen aan een betere voedselverdeling en tegelijk de aarde beschermen. In een kookworkshop op donderdagavond 7 maart zal Ilonka Cirk ons tips geven over lekker en duurzaam eten en koken en proeven we met elkaar duurzame gerechtjes. Deelname kost 5 euro.

Tijd en plaats: 19.00 -20.00 uur in de pastorie. Opgave bij Ilonka Cirk via e-mail:

Startdienst o.l.v. Ds. M. Berends
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10.00 uur