» Agendapagina

donderdag 7 maart 2019

kookworkshop "Lekker en duurzaam eten"

Locatie:
 Pastorie
Tijdstip:
 19.00 uur  - 21.30 uur

Het is fijn om gezond, lekker en evenwichtig te eten en samen een maaltijd te delen. Maar hoeveel aandacht besteden we aan de mensen en de aarde die onze voeding hebben voortgebracht?Je voedsel kopen heeft gevolgen voor mens en milieu. 30% van onze broeikasgasuitstoot wordt veroorzaakt door de voedselketen. Door eenvoudige aanpassingen, die iedereen kan doen, kunnen we ervoor zorgen dat we gezonder eten, bijdragen aan een betere voedselverdeling en tegelijk de aarde beschermen. In een kookworkshop op donderdagavond 7 maart zal Ilonka Cirk ons tips geven over lekker en duurzaam eten en koken en proeven we met elkaar duurzame gerechtjes. Deelname kost 5 euro.

Tijd en plaats: 19.00 -20.00 uur in de pastorie. Opgave bij Ilonka Cirk via e-mail: ilonkacirk@hotmail.com

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.