Koffie onder de toren Koffie onder de toren
Op dinsdag 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur uur willen wij de Dorpskerk openstellen. Er zal koffie en thee zijn. Voldoende ruimte om bij elkaar te zitten en elkaar te ontmoeten. Gezelligheid en elkaar spreken staan voorop. Vanuit het pastorale team zullen Gerrit Oudijk, Martin Schrader en ds. Carola Dahmen de gastheer/-vrouw op deze ochtend zijn. En wij zijn benieuwd: is er animo voor koffieochtenden in Berkenwoude? Willen wij gewoon even bijpraten of zijn er thema's die wij met elkaar willen bespreken?
Wij willen u daarom van harte uitnodigen voor de “Koffie onder de toren” in de Dorpskerk van Berkenwoude op 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.
Wanneer u niet op eigen gelegenheid kunt komen, regelen wij vervoer voor u. Belt u dan met Gerrit Oudijk (0182-362212).

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.