Koffie onder de toren Koffie onder de toren
Op dinsdag 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur uur willen wij de Dorpskerk openstellen. Er zal koffie en thee zijn. Voldoende ruimte om bij elkaar te zitten en elkaar te ontmoeten. Gezelligheid en elkaar spreken staan voorop. Vanuit het pastorale team zullen Gerrit Oudijk, Martin Schrader en ds. Carola Dahmen de gastheer/-vrouw op deze ochtend zijn. En wij zijn benieuwd: is er animo voor koffieochtenden in Berkenwoude? Willen wij gewoon even bijpraten of zijn er thema's die wij met elkaar willen bespreken?
Wij willen u daarom van harte uitnodigen voor de “Koffie onder de toren” in de Dorpskerk van Berkenwoude op 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.
Wanneer u niet op eigen gelegenheid kunt komen, regelen wij vervoer voor u. Belt u dan met Gerrit Oudijk (0182-362212).

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.