Koffie onder de toren Koffie onder de toren
Op dinsdag 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur uur willen wij de Dorpskerk openstellen. Er zal koffie en thee zijn. Voldoende ruimte om bij elkaar te zitten en elkaar te ontmoeten. Gezelligheid en elkaar spreken staan voorop. Vanuit het pastorale team zullen Gerrit Oudijk, Martin Schrader en ds. Carola Dahmen de gastheer/-vrouw op deze ochtend zijn. En wij zijn benieuwd: is er animo voor koffieochtenden in Berkenwoude? Willen wij gewoon even bijpraten of zijn er thema's die wij met elkaar willen bespreken?
Wij willen u daarom van harte uitnodigen voor de “Koffie onder de toren” in de Dorpskerk van Berkenwoude op 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.
Wanneer u niet op eigen gelegenheid kunt komen, regelen wij vervoer voor u. Belt u dan met Gerrit Oudijk (0182-362212).

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Uitdewillingen
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur