Koffie drinken in de Zwaan Koffie drinken in de Zwaan
Het pastoraal overleg organiseert koffieochtenden in samenwerking met de SWOB in Berkenwoude. Op elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur is er tijdens de markt gelegenheid om koffie te drinken in de ouderenruimte van de Zwaan. Bij een kopje koffie tegen een kleine prijs kan er gezellig bijgepraat worden. Ongeveer drie keer per jaar schuift het pastoraal overleg aan (informatie hierover vindt u in het kerkblad). Ds. Carola Dahmen en andere leden van het pastoraal overleg zijn dan aanwezig en kunnen ook mensen van huis ophalen en wegbrengen. De koffieochtenden zijn niet leeftijdsgebonden, iedereen is welkom.

Inspiratiewandeling
datum en tijdstip 24-10-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.