» Wijkgemeente I » Kinderkring
Kinderkring Kinderkring
De kinderkring is voor kinderen van de basisschool.
Alle kinderen zijn van harte welkom! 2 x per maand komen we samen. Met adventtijd elke zondag en met de 40 dagentijd voor pasen ook elke zondag. We vertellen verhalen en leren op deze manier de bijbel en het geloof kennen. Ook spelen we spelletjes en knutselen we veel.
Op de eerste zondag van de maand is er na de dienst rond 11 uur koffie drinken in de kerk. Kinderen en ouders van de kinderkring zijn uiteraard welkom om hierbij aan te schuiven.
De kinderkring staat onder leiding van Jorina Dogterom.

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.