» Wijkgemeente I » Kinderkring
Kinderkring Kinderkring
De kinderkring is voor kinderen van de basisschool.
Alle kinderen zijn van harte welkom! 2 x per maand komen we samen. Met adventtijd elke zondag en met de 40 dagentijd voor pasen ook elke zondag. We vertellen verhalen en leren op deze manier de bijbel en het geloof kennen. Ook spelen we spelletjes en knutselen we veel.
Op de eerste zondag van de maand is er na de dienst rond 11 uur koffie drinken in de kerk. Kinderen en ouders van de kinderkring zijn uiteraard welkom om hierbij aan te schuiven.
De kinderkring staat onder leiding van Jorina Dogterom.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.