» Wijkgemeente I » Kinderkring
Kinderkring Kinderkring

Op 20-09-2020 gaat de kinderkring weer beginnen. We starten om 10:00 uur in de ouderenruimte van De Zwaan. We luisteren naar verhalen en gaan lekker knutselen. De kinderkring zal om de week plaatsvinden. Dus zet in je agenda: 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november.

Tot de 20ste!

Groetjes, de leiding van de kinderkring

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.