» Wijkgemeente I » Kinderkring
Kinderkring Kinderkring

Op 20-09-2020 gaat de kinderkring weer beginnen. We starten om 10:00 uur in de ouderenruimte van De Zwaan. We luisteren naar verhalen en gaan lekker knutselen. De kinderkring zal om de week plaatsvinden. Dus zet in je agenda: 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november.

Tot de 20ste!

Groetjes, de leiding van de kinderkring

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.