» Wijkgemeente I » Kinderkring
Kinderkring Kinderkring

De vakantie is voorbij, het wordt weer tijd voor de kinderkring. Op 22 september gaat de kinderkring van start. Op de eerste en derde zondag van de maand komen wij gezellig bij elkaar, we luisteren naar een verhaal en gaan lekker knutselen. Tijdens de adventstijd zullen we wekelijks bij elkaar komen en werken we weer aan een mooi project. Wij hebben er zin in. Kom jij ook?

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd een mail naar jorinadogterom@hotmail.com sturen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.