» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Aangezien we op 24 december ‘s avonds de kerstnachtdienst vieren en op de volgende ochtend 25 december de kerstochtenddienst, heeft de kerkenraad besloten dat op zondag 24 december om 10 uur het kinderkerstfeest plaats vindt. In die dienst zullen we kerstliederen zingen, zullen gebeden klinken en horen we het kerstverhaal. De kinderen van de kinderkring hebben dan ook een actieve rol in de dienst: ze zullen het kerstverhaal uitbeelden. Het wordt een bonte, vrolijke dienst!

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.