» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Aangezien we op 24 december ‘s avonds de kerstnachtdienst vieren en op de volgende ochtend 25 december de kerstochtenddienst, heeft de kerkenraad besloten dat op zondag 24 december om 10 uur het kinderkerstfeest plaats vindt. In die dienst zullen we kerstliederen zingen, zullen gebeden klinken en horen we het kerstverhaal. De kinderen van de kinderkring hebben dan ook een actieve rol in de dienst: ze zullen het kerstverhaal uitbeelden. Het wordt een bonte, vrolijke dienst!

Inspiratiewandeling
datum en tijdstip 24-10-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.