PKN
  » Wijkgemeente I » Activiteiten 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Kinderkamp Kinderkamp

In de eerste week van de zomervakantie zal de jaarlijkse kinderkampweek weer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om een bomvol programma in elkaar te zetten. Zo zal de week gevuld zijn met diverse bosspelen, een dagje Ermelo, een sportdag etc. Dit jaar gaan we opnieuw naar kamphuis Fijn-oord in Ermelo. In een omgeving van bossen en heide hopen we ons weer prima te kunnen vermaken. Dit kamphuis is ook te vinden op internet: www.kamphuis-fijnoord.info.

De leeftijdsgrenzen zijn onveranderd, alle kinderen vanaf 6 jaar tot en met het laatste jaar van de basisschool kunnen mee met het kinderkamp. Ook kinderen van 5 jaar oud, van wie een oudere broer of zus ook meegaat, mogen mee.
 
Wanneer uw kind nog niet eerder mee is geweest en u bent nieuwsgierig geworden, bent u wellicht geïnteresseerd in meer informatie. Zo is het mogelijk om een dvd te bekijken van het kinderkamp van een van de voorgaande jaren, om een beter beeld te krijgen van deze vakantieweek. Natuurlijk kunnen wij ook langskomen om u meer te vertellen over de kinderkampweek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Koert (0638201809)
 
U kunt uw kinderen opgeven bij Karin Koert ( of Yvonne van der Bas(

terug
 
 
 
 

Witte donderdag en avondmaal o.l.v. Ds. Van Alphen
datum en tijdstip 18-04-2019 om 19.30 uur
meer details

Goede vrijdag o.l.v Ds. Admiraal
datum en tijdstip 19-04-2019 om 19.30 uur
meer details

Stille zaterdag
datum en tijdstip 20-04-2019 om 19.30 uur
meer details

Kinderkring
datum en tijdstip 21-04-2019 om 10.00 uur
meer details

 
actueel:
Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1
 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.