PKN
  » Wijkgemeente I » Bazaar 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Kinderkamp Kinderkamp
In de eerste week van de zomervakantie zal de jaarlijkse kinderkampweek weer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om een bomvol programma in elkaar te zetten. Zo zal de week gevuld zijn met diverse bosspelen, een dagje Ermelo, een sportdag etc. Dit jaar gaan we opnieuw naar kamphuis Fijn-oord in Ermelo. In een omgeving van bossen en heide hopen we ons weer prima te kunnen vermaken. Dit kamphuis is ook te vinden op internet: www.kamphuis-fijnoord.info.

De leeftijdsgrenzen zijn onveranderd, alle kinderen vanaf 6 jaar tot en met het laatste jaar van de basisschool kunnen mee met het kinderkamp. Ook kinderen van 5 jaar oud, van wie een oudere broer of zus ook meegaat, mogen mee.
 
Wanneer uw kind nog niet eerder mee is geweest en u bent nieuwsgierig geworden, bent u wellicht geïnteresseerd in meer informatie. Zo is het mogelijk om een dvd te bekijken van het kinderkamp van een van de voorgaande jaren, om een beter beeld te krijgen van deze vakantieweek. Natuurlijk kunnen wij ook langskomen om u meer te vertellen over de kinderkampweek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Koert (0638201809)
 
U kunt uw kinderen opgeven bij Karin Koert (Karinkoert@outlook.com) of Yvonne van der Bas(Yvonnevanderbas@hotmail.com) 
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.