» Wijkgemeente I » Activiteiten
Kinderkamp Kinderkamp
In de eerste week van de zomervakantie zal de jaarlijkse kinderkampweek weer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om een bomvol programma in elkaar te zetten. Zo zal de week gevuld zijn met diverse bosspelen, een dagje Ermelo, een sportdag etc. Dit jaar gaan we opnieuw naar kamphuis Fijn-oord in Ermelo. In een omgeving van bossen en heide hopen we ons weer prima te kunnen vermaken. Dit kamphuis is ook te vinden op internet: www.kamphuis-fijnoord.info.

De leeftijdsgrenzen zijn onveranderd, alle kinderen vanaf 6 jaar tot en met het laatste jaar van de basisschool kunnen mee met het kinderkamp. Ook kinderen van 5 jaar oud, van wie een oudere broer of zus ook meegaat, mogen mee.

Wanneer uw kind nog niet eerder mee is geweest en u bent nieuwsgierig geworden, bent u wellicht geïnteresseerd in meer informatie. Zo is het mogelijk om een dvd te bekijken van het kinderkamp van een van de voorgaande jaren, om een beter beeld te krijgen van deze vakantieweek. Natuurlijk kunnen wij ook langskomen om u meer te vertellen over de kinderkampweek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Koert (0638201809)

U kunt uw kinderen opgeven bij Karin Koert ( of Yvonne van der Bas(

Koffieochtend