» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 21.00u start samenzang, 21.30 start dienst

Op 24 december om 21.00 uur zingen wij kerstliederen met D.H.T.S.G. en van 21.30 uur tot ongeveer 23.00 uur vindt de kerstnachtdienst met de “Nine lessons and carols” plaats. Negen bijbelteksten - een bloemlezing uit de bijbel - waarbij Gods liefde steeds stralender ter wereld komt. En veel Engelse muziek met een projectkoor o.l.v. Frederik Vos en met de muziekvereniging.

Tweede lijdenszondag o.l.v. Ds. J. Roding (onlinedienst)
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10.00 uur

Derde lijdenszondag o.l.v. Ds. M. Berend- van Waardenberg (onlinedienst)
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.