» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 21.00u start samenzang, 21.30 start dienst

Op 24 december om 21.00 uur zingen wij kerstliederen met D.H.T.S.G. en van 21.30 uur tot ongeveer 23.00 uur vindt de kerstnachtdienst met de “Nine lessons and carols” plaats. Negen bijbelteksten - een bloemlezing uit de bijbel - waarbij Gods liefde steeds stralender ter wereld komt. En veel Engelse muziek met een projectkoor o.l.v. Frederik Vos en met de muziekvereniging.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.