» Agendapagina

zondag 5 oktober 2014

Doop- en ontmoetingsdienst o.l.v. ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

De eerste “echte” ontmoetingsdienst met koffie, thee en fris vindt op de eerste zondag van oktober plaats, 5 oktober. In deze dienst hopen wij ook Bram te mogen dopen, zoon van Ferry en Suzanne Geurtz.

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode