» Agendapagina

zondag 5 oktober 2014

Doop- en ontmoetingsdienst o.l.v. ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

De eerste “echte” ontmoetingsdienst met koffie, thee en fris vindt op de eerste zondag van oktober plaats, 5 oktober. In deze dienst hopen wij ook Bram te mogen dopen, zoon van Ferry en Suzanne Geurtz.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.