» Algemeen » Kerkrentmeesters
Kerkbalans 2012 Kerkbalans 2012

De volgende maand gaat de actie Kerkbalans weer van start. We vragen u dan om een toezegging als bijdrage voor het plaatselijke kerkenwerk voor het jaar 2012. De actie heeft als thema “wat is de Kerk u (/jou/mij) waard?” We vragen u op de man/vrouw/meisje/jongen af om over die vraag na te denken. Want de kerk is het waard om je voor in te zetten. Voor iedereen om zijn eigen redenen.

De vraag “Wat is de kerk mij waard?” kan ook worden omgekeerd, en luidt dan: “Wat kan ik voor de kerk betekenen?” Misschien een brutale vraag maar we durven hem tóch te stellen. Want u kunt veel voor onze kerk doen. Door aanwezig te zijn in de eredienst. Door u in te zetten als vrijwilliger in het plaatselijk kerkenwerk, waarin iedereen naar beste kunnen welkom is, met handen en hoofd.

Koffieochtend
datum en tijdstip 22-11-2019 om 10.00 uur