» Algemeen » Kerkrentmeesters
Kerkbalans 2011 Kerkbalans 2011

In november was uw Kerkenraad alweer hard bezig met de voorbereidingen van de actie Kerkbalans 2012. In deze maand wordt de begroting vastgesteld en ons doel is weer om de activiteiten van de gemeenten met een sluitende begroting te financieren.

Bij het opstellen van de begroting 2012 gaan we uit van de inschatting van de resultaten van 2011. De inkomsten van Kerkbalans spelen daar zoals altijd een belangrijke rol in. Het afgelopen jaar hebben we ons mogen verheugen in vele toezeggingen in het kader van Kerkbalans 2011.

Maar … nog niet alle toezeggingen zijn binnen, soms ook van mensen die hebben toegezegd vóór november hun betaling te verrichten. Mocht u vergeten zijn uw toezegging gestand te doen, wilt u dat dan alstublieft alsnog doen?

Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.