» Algemeen » Kerkrentmeesters
Kerkbalans 2011 Kerkbalans 2011

In november was uw Kerkenraad alweer hard bezig met de voorbereidingen van de actie Kerkbalans 2012. In deze maand wordt de begroting vastgesteld en ons doel is weer om de activiteiten van de gemeenten met een sluitende begroting te financieren.

Bij het opstellen van de begroting 2012 gaan we uit van de inschatting van de resultaten van 2011. De inkomsten van Kerkbalans spelen daar zoals altijd een belangrijke rol in. Het afgelopen jaar hebben we ons mogen verheugen in vele toezeggingen in het kader van Kerkbalans 2011.

Maar … nog niet alle toezeggingen zijn binnen, soms ook van mensen die hebben toegezegd vóór november hun betaling te verrichten. Mocht u vergeten zijn uw toezegging gestand te doen, wilt u dat dan alstublieft alsnog doen?

Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.