» Algemeen » Kerkrentmeesters
Kerkbalans 2011 Kerkbalans 2011

In november was uw Kerkenraad alweer hard bezig met de voorbereidingen van de actie Kerkbalans 2012. In deze maand wordt de begroting vastgesteld en ons doel is weer om de activiteiten van de gemeenten met een sluitende begroting te financieren.

Bij het opstellen van de begroting 2012 gaan we uit van de inschatting van de resultaten van 2011. De inkomsten van Kerkbalans spelen daar zoals altijd een belangrijke rol in. Het afgelopen jaar hebben we ons mogen verheugen in vele toezeggingen in het kader van Kerkbalans 2011.

Maar … nog niet alle toezeggingen zijn binnen, soms ook van mensen die hebben toegezegd vóór november hun betaling te verrichten. Mocht u vergeten zijn uw toezegging gestand te doen, wilt u dat dan alstublieft alsnog doen?

Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.