Jubileum Ds. De Vos Jubileum Ds. De Vos

Op 9 september 1962 is Ds. De Vos begonnen als dominee in Berkenwoude. Dit houdt in dat hij dit jaar maar liefst 50 jaar predikant is! Graag wil hij dit heuglijke feit met onze gemeente vieren en er is daarom een feestelijke dienst op 16 september a.s. waarin Ds. De Vos voorgaat. Na afloop geeft Ds. De Vos een receptie in het Cultureel Centrum De Zwaan en is er de mogelijkheid om hem te feliciteren. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 29-05-2022 om 10.00 uur

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude
Gedragscode

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.