Jubileum Ds. De Vos Jubileum Ds. De Vos

Op 9 september 1962 is Ds. De Vos begonnen als dominee in Berkenwoude. Dit houdt in dat hij dit jaar maar liefst 50 jaar predikant is! Graag wil hij dit heuglijke feit met onze gemeente vieren en er is daarom een feestelijke dienst op 16 september a.s. waarin Ds. De Vos voorgaat. Na afloop geeft Ds. De Vos een receptie in het Cultureel Centrum De Zwaan en is er de mogelijkheid om hem te feliciteren. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.