Jubileum Ds. De Vos Jubileum Ds. De Vos

Op 9 september 1962 is Ds. De Vos begonnen als dominee in Berkenwoude. Dit houdt in dat hij dit jaar maar liefst 50 jaar predikant is! Graag wil hij dit heuglijke feit met onze gemeente vieren en er is daarom een feestelijke dienst op 16 september a.s. waarin Ds. De Vos voorgaat. Na afloop geeft Ds. De Vos een receptie in het Cultureel Centrum De Zwaan en is er de mogelijkheid om hem te feliciteren. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.