Jubileum Ds. De Vos Jubileum Ds. De Vos

Op 9 september 1962 is Ds. De Vos begonnen als dominee in Berkenwoude. Dit houdt in dat hij dit jaar maar liefst 50 jaar predikant is! Graag wil hij dit heuglijke feit met onze gemeente vieren en er is daarom een feestelijke dienst op 16 september a.s. waarin Ds. De Vos voorgaat. Na afloop geeft Ds. De Vos een receptie in het Cultureel Centrum De Zwaan en is er de mogelijkheid om hem te feliciteren. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.