PKN
  » Wijkgemeente I » Jongeren 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Jongeren 12-16 jaar

Jongeren 12-16 jaar

Beste tieners,

We willen jullie van harte uitnodigen voor de jongerengroep van onze gemeente. Met elkaar willen wij het christelijk geloof gaan ontdekken. Dat doen wij door te praten over God en jouw wereld, over de Bijbel en vragen die je bezig houden. Maar we gaan ook spelletjes spelen, er is ruimte om zonder de volwassenen te kletsen en we gaan op stap: dit najaar gaan we bowlen en schaatsen. Op de vrijdagavonden komen wij bij elkaar en gaan aan de slag met Rock Solid (van Youth for Christ) en onder andere deze thema's :
• Lieve wereld
• Yes, I can
• Jongens en meiden
• Who's Jesus?

Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Heb je zin om mee te doen? Van harte welkom! Neem gerust ook een vriend of vriendin mee, want het wordt supergezellig! Zet alvast de volgende data in je agenda:

18 september Gemeenteavond voor Jong en Oud met de première van Rock Solid
20 september Rock & Roll: Startfeest!
4 oktober 2013 Rock Solid

We verheugen ons op jullie komst!

Met een hartelijke groet van de jeugdcommissie

terug
 
 
 
 

Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
De dienst  van 22 januari 2023 wordt via livestream uitgezonden. Voor het inschakelen hiervan zie onder het kopje livestream.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De bevestigingsdienst van ambtsdragers op 22 januari 2023 wordt via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.