» Wijkgemeente I » Jongeren
Jongeren 12-16 jaar

Beste tieners,

We willen jullie van harte uitnodigen voor de jongerengroep van onze gemeente. Met elkaar willen wij het christelijk geloof gaan ontdekken. Dat doen wij door te praten over God en jouw wereld, over de Bijbel en vragen die je bezig houden. Maar we gaan ook spelletjes spelen, er is ruimte om zonder de volwassenen te kletsen en we gaan op stap: dit najaar gaan we bowlen en schaatsen. Op de vrijdagavonden komen wij bij elkaar en gaan aan de slag met Rock Solid (van Youth for Christ) en onder andere deze thema's :
• Lieve wereld
• Yes, I can
• Jongens en meiden
• Who's Jesus?

Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Heb je zin om mee te doen? Van harte welkom! Neem gerust ook een vriend of vriendin mee, want het wordt supergezellig! Zet alvast de volgende data in je agenda:

18 september Gemeenteavond voor Jong en Oud met de première van Rock Solid
20 september Rock & Roll: Startfeest!
4 oktober 2013 Rock Solid

We verheugen ons op jullie komst!

Met een hartelijke groet van de jeugdcommissie

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode