» Wijkgemeente I » Jongeren
Jongeren 12-16 jaar

Beste tieners,

We willen jullie van harte uitnodigen voor de jongerengroep van onze gemeente. Met elkaar willen wij het christelijk geloof gaan ontdekken. Dat doen wij door te praten over God en jouw wereld, over de Bijbel en vragen die je bezig houden. Maar we gaan ook spelletjes spelen, er is ruimte om zonder de volwassenen te kletsen en we gaan op stap: dit najaar gaan we bowlen en schaatsen. Op de vrijdagavonden komen wij bij elkaar en gaan aan de slag met Rock Solid (van Youth for Christ) en onder andere deze thema's :
• Lieve wereld
• Yes, I can
• Jongens en meiden
• Who's Jesus?

Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Heb je zin om mee te doen? Van harte welkom! Neem gerust ook een vriend of vriendin mee, want het wordt supergezellig! Zet alvast de volgende data in je agenda:

18 september Gemeenteavond voor Jong en Oud met de première van Rock Solid
20 september Rock & Roll: Startfeest!
4 oktober 2013 Rock Solid

We verheugen ons op jullie komst!

Met een hartelijke groet van de jeugdcommissie

Wijk 1
De dienst  van 22 januari 2023 wordt via livestream uitgezonden. Voor het inschakelen hiervan zie onder het kopje livestream.

De bevestigingsdienst van ambtsdragers op 22 januari 2023 wordt via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode