» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep Jeugdgroep

Even een avondje ontspanning met leeftijdsgenootjes onderling is als eerste ons uitgangspunt. Denk hierbij ook aan gezellige thema avonden met spel, film, fris/chips/ chillen, schaatsen en of bowlen, maar ook er komen ook thema’s aan bod zoals: “wat houdt de jeugd bezig o.a. vanuit geloof” en “waar loopt de jeugd tegen aan”.

Afhankelijk van de activiteit wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Per seizoen worden er ongeveer 6 bijeenkomsten op vrijdagavond georganiseerd afwisselend in de jeugdruimte van de Zwaan of op locatie van één van de buiten activiteiten.

De leiding is in handen van Christa Schrader, Gerdien van der Does de Bye, Martin Schrader en Ronald Glas.

Koffieochtend
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur