» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep Jeugdgroep

Even een avondje ontspanning met leeftijdsgenootjes onderling is als eerste ons uitgangspunt. Denk hierbij ook aan gezellige thema avonden met spel, film, fris/chips/ chillen, schaatsen en of bowlen, maar ook er komen ook thema’s aan bod zoals: “wat houdt de jeugd bezig o.a. vanuit geloof” en “waar loopt de jeugd tegen aan”.

Afhankelijk van de activiteit wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Per seizoen worden er ongeveer 6 bijeenkomsten op vrijdagavond georganiseerd afwisselend in de jeugdruimte van de Zwaan of op locatie van één van de buiten activiteiten.

De leiding is in handen van Christa Schrader, Gerdien van der Does de Bye, Martin Schrader en Ronald Glas.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.