» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep Jeugdgroep

Even een avondje ontspanning met leeftijdsgenootjes onderling is als eerste ons uitgangspunt. Denk hierbij ook aan gezellige thema avonden met spel, film, fris/chips/ chillen, schaatsen en of bowlen, maar ook er komen ook thema’s aan bod zoals: “wat houdt de jeugd bezig o.a. vanuit geloof” en “waar loopt de jeugd tegen aan”.

Afhankelijk van de activiteit wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Per seizoen worden er ongeveer 6 bijeenkomsten op vrijdagavond georganiseerd afwisselend in de jeugdruimte van de Zwaan of op locatie van één van de buiten activiteiten.

De leiding is in handen van Christa Schrader, Gerdien van der Does de Bye, Martin Schrader en Ronald Glas.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.