PKN
  » Wijkgemeente I » Jongeren 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Jeugdgroep 2019-2020

Jeugdgroep 2019-2020
Ook het komende kerkseizoen willen we ons inzetten om voor de jeugd vanaf 12 jaar (tot ong. 16 jaar) in de wintermaanden bijeenkomsten te organiseren. Het is een ‘open’ jeugdgroep van wijk 1 en dit betekent dat iedereen vanaf 12 jaar welkom is. Neem gerust een vriend of vriendin mee!
 
Er zal een aantal activiteiten worden georganiseerd voor jullie, die afwisselend in de jeugdruimte van De Zwaan of op locatie zullen plaatsvinden. Afhankelijk van de activiteit wordt een kleine vergoeding gevraagd.
De avonden zijn 1 keer per maand op vrijdagavond van 19.45 tot ong. 22.00 uur. De leiding is afwisselend in handen van Gerdien van der Does de Bye, Martin Schrader, Marco de Roo of Ronald Glas.
Als er te weinig animo voor een avond is, zoeken wij een ander datum of gaat de avond niet door.
 
Op vrijdag 8 november willen we weer starten met een uurtje bowlen In Krimpen a/d Yssel of Bergstoep. Na afloop is er nog tijd om gezellig na te praten in de jeugdruimte met de mogelijkheid voor het spelen van het favoriete spel Weerwolven.
 
Op vrijdag 13 december willen we een avond rondom het thema Kerstmis organiseren, zoals we dat vorig jaar jaar hebben gedaan met Sinterklaas. Dat betekent telefoon meenemen voor een Kahoot quiz en spelen om kleine cadeautjes. Vorig jaar een succes, dus dit jaar weer herhalen!
 
De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is op vrijdag 17 januari gepland en dan staat een film op het programma. Popcorn en drinken wordt uiteraard door ons verzorgd. 
 
Vrijdag 7 februari staat het traditionele schaatsen in de agenda. Samen met wijk 2 hopen we weer een ijsbaan in de buurt te bezoeken voor een
gezellige en sportieve avond.
 
Als nieuw idee willen we op vrijdag 20 maart een escape room bijeenkomst houden in de kerk of pastorie. Daarbij zal het zoeken en puzzelen met elkaar centraal staan om binnen een bepaalde tijd de oplossing te vinden!  
 
Tot slot zal op vrijdag 17 april de slotbijeenkomst worden gehouden met een buitenactiviteit.
 
Heb je belangstelling of vragen stuur dan een e-mailtje ovv ‘jeugdgroep’ naar: gerdienbos@gmail.com.
 
terug
 
 
 
 

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur
meer details

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur
meer details

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur.
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.