» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep 2019-2020

Ook het komende kerkseizoen willen we ons inzetten om voor de jeugd vanaf 12 jaar (tot ong. 16 jaar) in de wintermaanden bijeenkomsten te organiseren. Het is een ‘open’ jeugdgroep van wijk 1 en dit betekent dat iedereen vanaf 12 jaar welkom is. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

Er zal een aantal activiteiten worden georganiseerd voor jullie, die afwisselend in de jeugdruimte van De Zwaan of op locatie zullen plaatsvinden. Afhankelijk van de activiteit wordt een kleine vergoeding gevraagd.
De avonden zijn 1 keer per maand op vrijdagavond van 19.45 tot ong. 22.00 uur. De leiding is afwisselend in handen van Gerdien van der Does de Bye, Martin Schrader, Marco de Roo of Ronald Glas.
Als er te weinig animo voor een avond is, zoeken wij een ander datum of gaat de avond niet door.

Op vrijdag 8 november willen we weer starten met een uurtje bowlen In Krimpen a/d Yssel of Bergstoep. Na afloop is er nog tijd om gezellig na te praten in de jeugdruimte met de mogelijkheid voor het spelen van het favoriete spel Weerwolven.

Op vrijdag 13 december willen we een avond rondom het thema Kerstmis organiseren, zoals we dat vorig jaar jaar hebben gedaan met Sinterklaas. Dat betekent telefoon meenemen voor een Kahoot quiz en spelen om kleine cadeautjes. Vorig jaar een succes, dus dit jaar weer herhalen!

De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is op vrijdag 17 januari gepland en dan staat een film op het programma. Popcorn en drinken wordt uiteraard door ons verzorgd.

Vrijdag 7 februari staat het traditionele schaatsen in de agenda. Samen met wijk 2 hopen we weer een ijsbaan in de buurt te bezoeken voor een
gezellige en sportieve avond.

Als nieuw idee willen we op vrijdag 20 maart een escape room bijeenkomst houden in de kerk of pastorie. Daarbij zal het zoeken en puzzelen met elkaar centraal staan om binnen een bepaalde tijd de oplossing te vinden!

Tot slot zal op vrijdag 17 april de slotbijeenkomst worden gehouden met een buitenactiviteit.

Heb je belangstelling of vragen stuur dan een e-mailtje ovv ‘jeugdgroep’ naar: .

Kerkdienst o.l.v. Ds. R. v.d. Plicht
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10.00 uur