» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep Jeugdgroep
Voor de jeugd vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar zijn er ook de afgelopen maanden weer enkele activiteiten georganiseerd in Berkenwoude. De avond met als thema ‘vol verwachting klopt ons hart’ was goed bezocht en de tijd vloog voorbij. Er was strijd bij de kahoot-quiz en ook het lagerhuisdebat over ‘zwarte piet’ gaf een mooie woordenstrijd, waarbij de leiding niet werd ontzien!
Ook voor het schaatsen was veel animo, alleen was de slecht geprepareerde ijsvloer wel een minpuntje.
Inmiddels heeft op 15 maart ook de filmavond plaatsgevonden, waar we hebben gekeken naar de film ‘The Impossible’ over de tsunami van 2004.
Als afsluiting komt er een buitenactiviteit op vrijdag 12 april.
Volgend jaar willen we deze avonden ook weer organiseren. De avonden zijn 1 keer in de maand op een vrijdagavond van 20 uur t/m 22 uur. Iedereen vanaf 12 t/m 16 jaar is welkom. De activiteiten worden afwisselend in de jeugdruimte van de Zwaan gegeven of op een buitenlocatie. Even een avondje ontspanning met leeftijdgenoten onderling blijft uitgangspunt. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

De leiding: Christa Schrader, Gerdien van der Does de Bye, Martin Schrader en Ronald Glas

Jeugdgroep
datum en tijdstip 13-12-2019 om 19.30 uur