» Wijkgemeente I » Jongeren
Jeugdgroep

In vervolg op vorig jaar zullen ook dit jaar weer activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar activiteiten worden georganiseerd in Berkenwoude vanuit de hervormde gemeente wijk 1. De bijeenkomsten vinden maandelijks plaats op een vrijdagavond in de jeugdruimte van de Zwaan of er wordt een activiteit gedaan zoals bijv. bowlen, schaatsen of een uitstapje. Vaak worden allerlei alledaagse onderwerpen besproken en wordt er naar meer diepgang gezocht of wordt dit gerelateerd aan iets doen voor een ander. Aan het einde van de avond is er tijd om nog even lekker te hangen met chips en fris. De begeleiding bestaat uit Carola Dahmen, Christa Koster, Gerdien van der Does – De Bye, Martin Schrader, Marco de Roo en Ronald Glas, die afwisselend in tweetallen bij de avonden aanwezig zijn.

Op 6 oktober start het seizoen met een spelletjesavond. Er zullen één of meerdere bordspellen worden gespeeld met een bepaalde achtergrond en verhaal. Deze avond begint om 20.00u in de jeugdruimte van De Zwaan en duurt tot 22.00u. Zie ook de bijlage voor een uitnodiging.

Voor het komend seizoen zijn (onder voorbehoud) de volgende activiteiten gepland:
6 oktober 2017 Spelletjes avond
3 november 2017 Bakken voor de oogstdienst
1 december 2017 Bowlen
12 januari 2018 Filmavond
9 februari 2018 Schaatsen
9 maart 2018 Wereld-tour
21 april 2018 Afsluitende activiteit

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of wil je hier iets meer over weten, neem dan contact op met Carola (email: ) of één van de andere begeleiders. Als je komt, laat het van tevoren even weten.

Avonden staan open voor iedereen. Ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom!

Groet namens de begeleiding,

Carola, Christa, Gerdien, Marco, Martin en Ronald