» Agendapagina

Jongerenruimte de Zwaan
Tijdstip:
 19.30u  - 21.30u

Vanaf 19:30 uur zijn jullie van harte welkom. Het thema is "Who's Jesus?". Jezus is een van de meest bekende personen ter wereld. Ook al is hij 2000 jaar geleden overleden, kennen toch de meeste mensen zijn naam. Maar wat weten we eigenlijk van hem af? Met spellen, pratend en zoekend proberen we iets meer van deze man te weten te komen. Voor het zoeken vragen wij jullie dan ook om een bijbel mee te brengen, als je die thuis hebt.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.