» Agendapagina

Jongerenruimte de Zwaan
Tijdstip:
 19.30u  - 21.30u

Vanaf 19:30 uur zijn jullie van harte welkom. Het thema is "Who's Jesus?". Jezus is een van de meest bekende personen ter wereld. Ook al is hij 2000 jaar geleden overleden, kennen toch de meeste mensen zijn naam. Maar wat weten we eigenlijk van hem af? Met spellen, pratend en zoekend proberen we iets meer van deze man te weten te komen. Voor het zoeken vragen wij jullie dan ook om een bijbel mee te brengen, als je die thuis hebt.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.