» Agendapagina

Tijdstip:
 15:00u

Berkenwoude, 23 november 2012

De kerkenraad van de Hervormde gemeente te Berkenwoude en den Achterbroek (wijk I) nodigt u van harte uit voor de bevestigings- en intrededienst van

Proponent C.E. (Carola) Dahmen

waarin zij wordt bevestigd in het ambt van predikant en wordt verbonden aan onze gemeente.

Deze dienst zal plaatsvinden op zondag 9 december a.s. om 15.00 uur in de Dorpskerk, Dorpsstraat 20 te Berkenwoude en zal worden geleid door ds. M. (Marjan) Driessen uit Leiden.

Na afloop van deze dienst wordt er een receptie gehouden in Cultureel Centrum ‘de Zwaan’, Kerkweg 2, te Berkenwoude. U bent daar van harte welkom om kennis te maken met ds. Carola Dahmen en haar te feliciteren.

Namens de kerkenraad van de Hervormde gemeente te Berkenwoude en den Achterbroek (wijk I),

Dhr. G.A. (Gerrit) Oudijk (scriba)
Achterbroek 12
2825 NC  Berkenwoude

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.