» Agendapagina

Tijdstip:
 15:00u

Berkenwoude, 23 november 2012

De kerkenraad van de Hervormde gemeente te Berkenwoude en den Achterbroek (wijk I) nodigt u van harte uit voor de bevestigings- en intrededienst van

Proponent C.E. (Carola) Dahmen

waarin zij wordt bevestigd in het ambt van predikant en wordt verbonden aan onze gemeente.

Deze dienst zal plaatsvinden op zondag 9 december a.s. om 15.00 uur in de Dorpskerk, Dorpsstraat 20 te Berkenwoude en zal worden geleid door ds. M. (Marjan) Driessen uit Leiden.

Na afloop van deze dienst wordt er een receptie gehouden in Cultureel Centrum ‘de Zwaan’, Kerkweg 2, te Berkenwoude. U bent daar van harte welkom om kennis te maken met ds. Carola Dahmen en haar te feliciteren.

Namens de kerkenraad van de Hervormde gemeente te Berkenwoude en den Achterbroek (wijk I),

Dhr. G.A. (Gerrit) Oudijk (scriba)
Achterbroek 12
2825 NC  Berkenwoude