» Agendapagina

Inspiratiewandeling

Tijdstip:
 10.00 uur  - 12.00 uur

Een nieuwe activiteit is de Inspiratiewandeling. Op zaterdagmorgen komen we samen in de kerkzaal. We lezen woorden uit de Bijbel, zingen een lied, gaan op pad om de gehoorde woorden te overdenken om na een uurtje weer terug te komen in de kerk. Tijdens koffie, thee en koek is er de mogelijkheid om onze ervaringen met elkaar te delen. Op 24 oktober van 10:00 tot 12:00 uur is de eerste Inspiratiewandeling.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.