» Agendapagina

Inspiratiewandeling

Tijdstip:
 10.00 uur  - 12.00 uur

Een nieuwe activiteit is de Inspiratiewandeling. Op zaterdagmorgen komen we samen in de kerkzaal. We lezen woorden uit de Bijbel, zingen een lied, gaan op pad om de gehoorde woorden te overdenken om na een uurtje weer terug te komen in de kerk. Tijdens koffie, thee en koek is er de mogelijkheid om onze ervaringen met elkaar te delen. Op 24 oktober van 10:00 tot 12:00 uur is de eerste Inspiratiewandeling.

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.