» Agendapagina

Inspiratiewandeling

Tijdstip:
 10.00 uur  - 12.00 uur

Een nieuwe activiteit is de Inspiratiewandeling. Op zaterdagmorgen komen we samen in de kerkzaal. We lezen woorden uit de Bijbel, zingen een lied, gaan op pad om de gehoorde woorden te overdenken om na een uurtje weer terug te komen in de kerk. Tijdens koffie, thee en koek is er de mogelijkheid om onze ervaringen met elkaar te delen. Op 24 oktober van 10:00 tot 12:00 uur is de eerste Inspiratiewandeling.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.