Grote schoonmaak Grote schoonmaak
De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de renovatie van de kerktoren en de reparatie aan het kerkorgel. Dit heeft tot een zowel prachtig zichtbaar als hoorbaar resultaat geleid. Het is nu echter weer tijd voor de grote schoonmaak van de kerk. We willen dan ook vrijwilligers vragen om hieraan mee te helpen.

De schoonmaak zal op vrijdag 26 september en/of zaterdag 27 september a.s. plaatsvinden vanaf 8.30u 's morgens.
Als u wilt meehelpen om de kerk weer te laten blinken, kunt u zich aanmelden bij Wim van Cappellen, Westeinde 43, telefoon 0182-362832

Alvast dank hiervoor!

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode