Grote schoonmaak Grote schoonmaak
De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de renovatie van de kerktoren en de reparatie aan het kerkorgel. Dit heeft tot een zowel prachtig zichtbaar als hoorbaar resultaat geleid. Het is nu echter weer tijd voor de grote schoonmaak van de kerk. We willen dan ook vrijwilligers vragen om hieraan mee te helpen.

De schoonmaak zal op vrijdag 26 september en/of zaterdag 27 september a.s. plaatsvinden vanaf 8.30u 's morgens.
Als u wilt meehelpen om de kerk weer te laten blinken, kunt u zich aanmelden bij Wim van Cappellen, Westeinde 43, telefoon 0182-362832

Alvast dank hiervoor!

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.