Grote schoonmaak Grote schoonmaak
De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de renovatie van de kerktoren en de reparatie aan het kerkorgel. Dit heeft tot een zowel prachtig zichtbaar als hoorbaar resultaat geleid. Het is nu echter weer tijd voor de grote schoonmaak van de kerk. We willen dan ook vrijwilligers vragen om hieraan mee te helpen.

De schoonmaak zal op vrijdag 26 september en/of zaterdag 27 september a.s. plaatsvinden vanaf 8.30u 's morgens.
Als u wilt meehelpen om de kerk weer te laten blinken, kunt u zich aanmelden bij Wim van Cappellen, Westeinde 43, telefoon 0182-362832

Alvast dank hiervoor!

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.