» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Gemeente groei groep Gemeente groei groep

In de afgelopen weken is de GemeenteGroeiGroep tweemaal bijeen geweest.
Met een groepje deelnemers hebben we naar China Blue gekeken. Dat is een film over uitbuiting van mensen c.q. jongeren die in China in de kledingindustrie werken.
Bij een volgende bijeenkomst hebben we Hans van der Waal uitgenodigd. Hij heeft een verslag gegeven van zijn reis naar Israël, waarbij hij veel gesproken heeft met Palestijnen die in de bezette gebieden wonen.
Als laatste activiteit van dit seizoen hebben we de grote, gebrandschilderde ramen van de St.-Jan te Gouda bekeken.

Voor vragen kunt u terecht bij Everlien Flier ( 0182 362985)

Moderamen algemene kerkenraad
datum en tijdstip 19-03-2019 om 20.00 uur