» Agendapagina

Tijdstip:
 20:00  - 21:30

Beste gemeenteleden en belangstellenden,

Wij nodigen u van harte uit voor de gemeenteavond op dinsdag 26 juni a.s. in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente te Berkenwoude. Deze avond staat in het teken van de vacante periode voor onze wijkgemeente na het vertrek van ds. Carola Dahmen.

Tijdens deze gemeenteavond wordt aan u informatie gegeven over het proces van de beroepingsprocedure en kunt u kennismaken met ds. W. de Bruin als consulent en  ds. N. van Dorp als pastoraal ondersteuner. Ook willen we met u in gesprek gaan en ruimte bieden voor uw eigen inbreng. In kleine groepen willen we antwoord krijgen op enkele vragen die ons verder helpen in de beroepingsprocedure. De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 21:30 uur.

Wij hopen op uw aanwezigheid. Immers, wij zijn kerk met – en voor – elkaar!

Met vriendelijke groet,

De kerkenraad van de Hervormde gemeente te Berkenwoude, wijk 1